×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Comença la votació pel Mataroní de l'Any

Mataró busca el seu mataroní o la mataronina del 2017. Una nova edició del certamen Mataroní de l’Any, impulsat pel setmanari Tot Mataró en què es premia la bona feina feta per persones que són importants per a la ciutat. En total hi ha 10 candidats, de facetes molt diverses. L’editora i directora del Tot, Mari Carme Rodríguez, afirma que l’objectiu és reconèixer aquesta feina i descobrir la gran quantitat de tasques que es fan a Mataró

D’entre les 20 propostes presentades per la ciutadania, els 10 escollits són mataronins d’Àmbits molt diferents. Com la Pilar Cantero, membre de la Divina Pastora; Cugat Comas com a Cap de Colla dels Capgrossos de Mataró; l’actriu Clara de Ramón per Boscos; Carles Estapé, president d’Òmnium Cultural al Maresme; Jaume Gonzàlez, membre de Càritas; Quim Navarro, president de l’AE Boet; el degà del Col·legi d’Advocats, Julio Naveira; el tennista Albert Ramos; Carles Prats, periodista; i la presidenta de l’OCA, Lara Santana. La primera fase de votació estarà oberta fins a final de mes. Cada persona podrà una vegada al dia i, els tres mataronins o mataronines que tinguin més vots passaran a la fase final.

Dels tres finalistes, se n’escollirà un per votació pública de l’1 a l’11 de febrer i el 12 de febrer, un cop triat el Mataroní de l’Any, es farà l’acte d’entrega.

Informa: M. Rodríguez