Comença la preinscripció escolar telemàtica per a infantil, primària i ESO

A partir d'avui ja es pot realitzar la preinscripció escolar per alumnes d'educació infantil, primària i ESO. S'ha de fer per internet a través del web del Departament d'Educació. Una jornada que ha començat amb incidències durant el matí per accedir al formulari de preinscripció. A partir de dilluns, dia 19, es podrà fer també de forma presencial. S'ha de tenir en compte però, que serà imprescindible demanar cita prèvia a través dels portals dels centres escolars o del Departament d'Educació. Cada centre condicionarà i desinfectarà les instal·lacions per a una major seguretat. En tots dos casos hi ha temps fins al divendres 22 de maig. Unes dates que arriben gairebé dos mesos després de l'habitual a causa del coronavirus.

Les preinscripcions telemàtiques s'han de fer des del portal preinscripcions.gencat.cat i la documentació s'ha d'enviar escanejada o en fotografia en un correu electrònic al centre escollit en primera opció. 

Pel que fa a les inscripcions per als estudis postobligatoris es podran fer del 27 de maig al 3 de juny per a batxillerat; del 2 al 8 de juny per als cicles formatius de grau mitjà i del 10 al 17 de juny per als cicles formatius de grau superior.

Informa: J.Peñaranda