Citen a declarar 3 testimonis pel cas Helena Jubany

Els tres testimonis tomben la coartada del principal sospitós d'assassinat de la jove mataronina

La jutgessa instructora encarregada d'investigar l'assassinat de la mataronina Helena Jubany l'any 2001 ha citat a declarar tres testimonis que van permetre la reobertura del cas. El primer testimoni ha estat un veí de l'immoble que ha confirmat que el principal sospitós, Santi Laiglesia, vivia al lloc dels fets quan es va produir l'assassinat. La segona persona que ha declarat exclou la coartada de Laiglesia i Montse Careta afirmant que el lloc on havien dit que estaven el matí següent dels fets era fals. I la tercera persona que ha testificat ha estat la germana de Montse Careta, Imma Careta, que ha aportat altres elements enriquidors per a la investigació i que apunten cap a la necessitat de continuar aprofundint en els fets.
L'advocat del cas, Benet Salellas, demana ara que s'encarregui a la Policia Judicial una investigació definitiva a partir d'aquests nous elements i altres proves. A més, Salellas, defensa que cal agilitzar la investigació. El dilluns a primera hora presentaran un escrit per demanar que aquest encàrrec de la Policia Judicial es dugui a terme. Pel que fa al principal sospitós, Santi Laiglesia, el principal objectiu és esclarir definitivament la seva coartada.
S'espera que, a partir del que pugui trobar la policia en aquesta petició d'investigació judicial, se segueixi treballant per arribar a Judici.

Informa: J.Peñaranda/ La Xarxa