Cinquanta denúncies més en les últimes 24 hores

La Policia Local de Mataró no afluixa. Les restriccions de l’estat d’alarma són clares i per això la policia mataronina  segueix fent controls al conjunt de la ciutat. En les últimes vint-i-quatre hores han efectuat 50 denúncies més, 49 de les quals a persones que deambulaven per la via pública sense motiu autoritzat o incomplint restriccions. La denúncia restant ha estat a un vehicle, que circulava sense motiu o també incomplint restriccions. Unes dades que ha facilitat la Policia Local a Mataró Audiovisual.

Entre les xifres també en destaquen les identificacions que no han estat transformades en denúncies. Només durant les últimes hores s’ha aturat a 121 persones i 285 vehicles. Unes xifres que segueixen en la tònica dels últims dies.

El conjunt de les dades mostra que ja s’acumulen 1.043 denúncies administratives efectuades i 8 denúncies judicials des que es va decretar l’estat d’alarma el 14 de març. Si ens fixem en les persones identificades, se n’han acumulat un total de 4.673, i 6.495 vehicles.

Informa: M.Gómez