Cinquè aniversari de la Biblioteca Antoni Comas

La Biblioteca Antoni Comas celebra el seu 5è aniversari, consolidada com a espai de referència a la ciutat. Durant aquest temps l'equipament no ha parat de créixer i a dia d'avui compta amb un fons de 35.000 documents i dóna servei a un públic molt divers, tant dels barris veïns com de localitats properes. Com explica la directora del centre, Sílvia Barragán, el servei que ofereix la biblioteca va molt més enllà del préstec, convertint-se també en espai de trobada i de consulta pels veïns.

Amb l'aparició de l'Antoni Comas naixia la xarxa de biblioteques públiques de Mataró. Una aliança que reforça els dos equipaments i que resulta molt útil als usuaris.  Aquesta xarxa permet també una millor gestió dels recursos públics i ofereix la possibilitat de seguir una mateixa línia de treball.

Cada aniversari, l'Antoni Comas edita una llibreta, que es reparteix des del mateix centre fins a exhaurir existències. Una llibreta, que aquest any s'ha dissenyat amb la col·laboració dels usuaris, que han hagut de relacionar la biblioteca amb els valors que consideren, representa. Per celebrar aquest aniversari s'han programat tot un seguit d'activitats especials per aquest mes de febrer.

 

Informa: A.Gual