×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Cinc escoles de Mataró afectades per positius en Covid-19

Nou cas positiu de Covid-19 en l’àmbit escolar de Mataró, en aquest cas  a l'Escola Angeleta Ferrer. S'ha confinat el grup a casa seguint les mesures indicades des del Departament de Salut. Des del centre educatiu també es demana que no es faci ús del parc infantil que hi ha davant l’escola a la Plaça Ventura Ametller.

És el quart cas en escoles de la ciutat, detectats en aquesta primera setmana de curs escolar, amb les classes en funcionament. 

D’altra banda, ja són cinc els centres educatius a Mataró amb confinament en algun dels seus grups. A més del cas conegut avui a l’Escola Angeleta Ferrer, el Col·legi Sant Josep i l’Institut Miquel Biada tenen dos grups confinats, mentre que l’Escola GEM i Institut Laia L’Arquera Mataró tenen un grup confinat cadascun. Prèviament a l’inici de les classes ja es van confinar algun d’aquests grups per algun PCR positiu detectat abans de començar el curs.

A data d’avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus.

Informa: O.Debat