Cinc detinguts per robar violentament telèfons mòbils

Cinc joves han estat detinguts per robar de forma violenta els telèfons mòbils de les seves víctimes. Els Mossos d’Esquadra han detingut entre el 8 i l’11 d’agost a aquestes persones, tres d’elles menors d’edat. Un dels casos es va produir diumenge 11 prop de l’estació de Mataró on precisament els tres menors van robar amb intimidació a un jove, amenaçant-lo amb una navalla. A més, també se li van endur un paquet de tabac. La detenció es va produir després d’una persecució policial en ser detectats per una patrulla.

Un altre dels detinguts va ser retingut al barri de Rocafonda. Presumptament aquest jove marroquí de 21 anys havia robat amb violència un mòbil el passat 26 de juliol a la Platja del Varador. Segons la declaració de la víctima als Mossos, a més de robar-li el mòbil, el van assaltar fins a perdre el coneixement.

L’últim dels detinguts va ser localitzat gràcies a l’avís d’un jove que va alertar l’intent de robatori del mòbil d’una dona. Mentre els agents l’identificaven, van rebre un nou avís alertant-los d’un furt en una bossa de mà. La descripció del presumpte autor coincidia: un noi de 24 anys i nacionalitat marroquina que va ser detingut pels Mossos.

A tots ells se’ls investiga per delicte de robatori amb violència. I, ara per ara, els menors estan pendent de passar a disposició de la Fiscalia de Menors.