Cerdanyola tindrà pista poliesportiva coberta en dos mesos

Cerdanyola tindrà pista poliesportiva coberta en dos mesos

En dos mesos, aproximadament, estarà finalitzada la pista poliesportiva coberta del barri de Cerdanyola. Així ho ha assegurat aquest matí l’alcalde, David Bote, durant una visita d’obres a les instal·lacions que ha fet acompanyat de la regidora d’Esports, Beatriz Delgado, i l’AAVV de Cerdanyola. Aquest equipament, ubicat la cantonada del Cami del Mig amb el carrer de l’Estadi, on hi ha el Camp Municipal de futbol de l’Enric Pujol, tindrà una superfície de 1.575 metres quadrats. La capacitat de la pista serà de 3.150 persones i tindrà diferents usos: des de la pràctica de diversos esports, com bàsquet, futbol sala o handbol, fins a acollir actes culturals i socials. Amb la construcció d’aquest espai, Bote assegura que es posa fi a una reivindicació històrica del barri

Des de l’AAVV de Cerdanyola veuen amb bons ulls la construcció d’aquesta pista poliesportiva. Tot i això, es mostren preocupats pels usos que pugui tenir. El portaveu de l’AAVV de Cerdanyola, Juan Sánchez, recorda que quan es va demanar aquest equipament es va demanar que es destinés a esport social i no a equips federats. Una preocupació que segons Sánchez l’alcalde encara no els ha pogut resoldre. Des de l’Associació de Veïns també demanen que s’instal·lin plaques solars al sostre de la pista.

Annexa a la pista, també s’està construint un edifici equipat amb dos lavabos i un magatzem. A més d’aquestes edificacions, també es farà una entrada accessible des de carrer de l’Estadi i està previst ampliar la vorera d’aquest carrer ajustant el límit de la parcel·la a la tanca de la pista.

 

Informa: S.Ruiz

Tags: