Cerdanyola celebra l'11a edició de la Mostra d'Entitats

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'onzena edició de la Mostra d'Entitats de Cerdanyola amb actuacions diverses i multiculturals. Seguint la iniciativa impulsada l'any passat, el recital de poesia a càrrec de l'Associació Cultural de Cerdanyola i la representació teatral del Col•lectiu de Teatre EPMA es van fer divendres a la sala gran del Centre Cívic Espai Gatassa.
Juan de Maya, responsable del taller de poesia va explicar que es tracta d'un recull variat de poemes plens de sentiment que aquest any vénen acompanyats per l'actuació del guitarrista Ivan Ruiz.
Per la seva banda, el col•lectiu de Teatre EPMA va fer una adaptació de l'obra "Aquí pa listo Calixto" de José Cedena. Un sainet còmic sobre la tecnologia que segons Luisa Soriano, vocal de la junta del grup de teatre, vol donar el missatge que "mai és tard per aprendre coses noves".

El diumenge, com és habitual, la plaça Onze de Setembre va acollir la resta d'activitats programades. Hi van participar una 40a d'entitats culturals artístiques i esportives donant a conèixer els seus projectes amb estands, representacions i cercaviles. La mostra va comptar per primera vegada amb la participació de la Fundació El Maresme amb el capgròs d'en Santi. Àngels Castillo, membre de l’organització de la Mostra d'Entitats, afirma estar satisfeta amb la representació d’entitats i espera que el nombre de participants segueixi creixent.

Per segon any consecutiu les entitats han preparat la llegida conjunta d'un manifest amb l'objectiu de convidar tothom a formar part de l'associacionisme i treballar plegats per un barri i una societat més cohesionada. De fet una de les activitats va ser la de realitzar un mural conjunt d'un arbre, on les arrels simbolitzen tots els veïns i veïnes de Cerdanyola que creixen formant les branques d'un arbre ple de vida i cohesió.

J.Peñaranda