Centenars de joves tornen a les discoteques de Mataró

La comprovació del passaport Covid i l’aforament ha generat llargues cues a les entrades dels locals d’oci nocturn

Llargues cues a les entrades de les discoteques del Pla d’en Boet. L'oci nocturn ha tornat al polígon aquest cap de setmana. Després d’un any i mig, els joves esperaven aquest moment amb ànsia. De fet les entrades pels 3 dies del cap de setmana de la sala Clap es van esgotar en tan sols una hora i mitja. Tot i l'afluència de gent, però, les cues per entrar als locals s'han produït per dos factors: la comprovació del passaport Covid, que ha alentit l'entrada, i l'aforament. Malgrat l’espera, les nits s’han desenvolupat amb tranquil·litat i la majoria de joves han presentat el passaport Covid.

Els joves no han estat els únics amb ganes de la posada en marxa de l’activitat. Des de la Cocteleria 54 i la sala Clap valoren positivament les primeres nits, però lamenten que l’obertura no s’hagi pogut fer abans com en altres llocs d’Europa.

Recordem que l’oci nocturn manté algunes restriccions a banda del certificat Covid, com l’ús de la mascareta en tot moment, la prohibició de beure a la pista o de fumar a les terrasses.

Informen: J.Peñaranda, O.Debat, B.Doñate, E. Andrés i J. Pirt