Cehegín celebra els 25 anys d'agermanament amb Mataró

Cehegín

Una delegació de la ciutat agermanada de Cehegín ha visitat Mataró aquest cap de setmana. L'entitat murciana ha estat acollida al Saló de Sessions de l'Ajuntamnet en una recepció institucional en la que hi ha hagut intercanvi d'impressions, reflexions i regals. L'alcalde de Mataró, David Bote, ha rebut aquest dissabte a l'alcalde de Cehegín, José Rafael Rocamora, el president de la Sociedad Musical del mateix municipi, José Francisco Ruiz, el director de l'entitat Rafael González, i el president de l'Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas, Domingo de la Ossa. Tots ells van valorar molt positivament l'agermanament d'ambdós municipis.

L'entitat murciana ha aterrat a Mataró també amb l'objectiu de celebrar els 25 anys de l'agermanament amb la capital del Maresme. Per arrodonir-ho la Sociedad Musical de Cehegín ha ofert un concert al Teatre Monumental. 

Des de l'Oficina de Turisme de Mataró se'ls ha organitzat una ruta turística perquè la delegació de Cehegín tingués l'oportunitat de conèixer els principals atractius patrimonials de la ciutat com la Nau Gaudí, la Casa Coll i Regàs o el Conjunt dels Dolors de la Basílica de Santa Maria, entre d'altres punts destacats de Mataró.

Informa: M.Gómez