CDIAP celebra la 25a Jornada en el marc de la salut mental en infants i la família

Sota el lema “qui m’ajuda a créixer, salut mental en família” el Consell de Treball ha organitzat  la 25ª jornada del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç al Maresme.

300 professionals que s’han apropat al Tecnocampus de Mataró per debatre i compartit coneixement referent a l’àmbit de la salut mental de la petita infància, en l’entorn familiar.

La coordinadora de la seu central del CDIAP del Maresme, Anna Navarro, ha explicat que en alguns d’aquests casos, la preocupació dels serveis d’ajut és elevada, per la situació familiar que hi ha darrera.

Ansietats, depressions o consum en l’àmbit parental que asseguren “és molt important detectar” pel correcte tracte dels infants.

En aquesta ocasió es tracta d’una edició especial, per ser la 25 jornada. Una edició que ha comptat amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir el Homrani, qui ha estat l’encarregat d’inaugurar l’acte conjuntament amb el president de la Fundació del Maresme Josep Morgades.

A més, durant la jornada, diferents professionals han apropat als assistents els punts essencials de la salut mental infantil i adulta, així com la cura integral de la dona durant la gestació.