CCOO i UGT criden a una manifestació massiva per l'1 de maig

“Ara ens toca a nosaltres” és el lema de la manifestació convocada per CCOO i UGT per aquest 1 de maig. Una mobilització que els dos sindicats esperen que aglutini el màxim de gent possible per reivindicar els drets dels treballadors. Entre les reclamacions, exigeixen que es derogui l’actual reforma laboral, que qualifiquen de “regressiva”, que es creï ocupació de qualitat i que els salaris siguin més elevats. També creuen que és imprescindible que es redueixen les desigualats i que els pensionistes tinguin unes pensions dignes. Una manifestació, la de l’1 de maig, que asseguren que també ha de servir per defensar els drets de llibertat d’expressió, reunió i manifestació. Uns drets que opinen que s’estan limitant.

Per afrontar les diferents problemàtiques socials que viu Catalunya,  des de UGT i CCOO també insten als grups parlamentaris a que arribin a un acord per investir un president de la Generalitat i formar govern el més ràpid possible. 

Per aconseguir materialitzar les seves reivindicacions, des dels sindicats no descarten realitzar cap tipus d’acció els propers mesos. 

La manifestació central convocada per CCOO i UGT tindrà lloc a la Plaça Urquinaona de Barcelona a 2/4 de 12 del migdia.

 

Informa: S.Ruiz