Casa Graupera celebra la Mona amb la 13ª edició del seu taller de xocolata

La tradició continua a Casa Graupera per al dia de la Mona. Com porten 13 anys fent, aquests artesans de les neules, els torrons, les xocolates i les galetes han organitzat, una vegada més, el seu taller de mones. Una oportunitat que tenen tant grans com petits per acostar-se al món de la xocolata en els dies previs a Setmana Santa i al dia de la Mona.

Els tallers s’imparteixen per a quatre grups diferents i duren dues hores cadascun. En aquest temps, els participants trien la figura que més els agrada i la xocolata o xocolates que la composaran, i també coneixen quins són els mètodes per escalfar-la o refredar-la, com la planxa de calor (que fon les vores de la figura per després poder-les enganxar) o un esprai que refreda ràpidament la xocolata perquè mantingui la forma desitjada. Aquestes són algunes de les opcions de les petites xocolateres.

A Casa Graupera aposten per seguir donant vida a activitats tan singulars com aquesta i estan satisfets amb les vendes d’aquesta temporada.

Informa: L.Barroso / J.Peñaranda