×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Carreras: "Cal denunciar comportaments radicals sospitosos per evitar més atemptats"

Aquest diumenge, 17 de setembre, ha fet un mes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, que van provocar la mort de 16 persones i van deixar més d’un centenar de ferits. Per evitar casos similars en futur, cal que les associacions de musulmans denunciïn aquells comportaments radicals que puguin notar al seu entorn. Així ho ha assegurat la periodista experta en Europa i ex corresponsal de Televisió Espanyola a Brussel·les, Teresa Carreras, durant un debat sobre el gihadisme divendres passat al programa  El mirador.

De la seva banda Flori Rico, vocal de sanitat de l'Associació de Veïns de Barri de Cerdanyola, va afirmar que és feina de tots fer un esforç per integrar els musulmans. Segons ha detallat, cal lluitar fermament contra l'estigmatització que pateixen. Podeu recuperar la tertúlia completa del Mirador de divendres passat si accediu al web de mataroaudiovisual.cat.