Carles Estapé, renovat com a president d'Òmnium Maresme

A principis del mes de desembre, Òmnium Maresme ha renovat la seva junta i Carles Estapé va tornar a ser escollit per continuar al capdavant del càrrec, després d'ocupar aquest lloc els últims 4 anys. La nova junta està formada per 14 persones, 8 homes i 6 dones, i s'ha intentat baixar la mitjana d'edat dels seus integrants. Segons ha detallat Estapé en una entrevista a l'espai La Conversa de Mataró Audiovisual, a hores d'ara compten amb un equip consolidat però que també incorpora nous efectius i que encaren la nova etapa amb ambició i ganes de treballar en nous projectes. Entre els principals reptes, destaquen la voluntat d'enfortir el pes de la seu i aconseguir tenir més presència a més municipis. 

Estapé ha fet balanç d'aquests primers 4 anys al capdavant d'Òmnium Maresme. 4 anys que defineix com a frenètics i d'activitat intensa. El president de l'entitat assegura que en alguns moments semblava que deixaven de banda l'essència més àmplia d'Òmnium per l'agenda que marcava el dia a dia polític.

En els darrers anys, Òmnium Cultural ha viscut un increment molt destacat de nous socis. El president de l'entitat al Maresme destaca que Òmnium a la comarca ha viscut en aquests últims anys un 
increment de socis percentualment idèntic al que s'ha viscut a nivell nacional. Aquest creixement potencial d'associats fa assumir a Òmnium, segons afirmen, una gran responsabilitat i la voluntat de refermar el seu compromís amb la  cultura i la llengua.

Informa: C.Sánchez