Carles Estapé, president d'Òmnium, escollit Mataroní del 2017

Carles Estapé, president d’Òmnium Cultural Maresme, com a mataroní de l’any 2017. Estapé ha estat escollit amb més del 45% dels vots. En segon lloc ha quedat Julio Naveira, Degà del Col·legi d’Advocats de Mataró amb un 29% dels vots i la tercera posició ha estat per Jaume Gonzàlez, activista de voluntariat i membre Càritas amb un 29% de les votacions.  El primer lloc ha estat escollit per la gran majoria dels mataronins que han participat al certamen i en canvi el segon i el tercer llocs han estat molt renyits en aquesta edició del Mataroní de l’any. Estapé ha assegurat durant el seu parlament que la victòria ha estat una sorpresa i un gran reconeixement. El president d’Òmnium ha afirmat que l’entitat continuarà amb el seu compromís de defensar la llengua i la cultura catalanes treballant per aconseguir un estat propi.

El certamen organitzat pel setmanari Tot Mataró ha arribat aquest 2018 a la seva 9ena com una cita consolidada a la ciutat. El Mataroní de l’any, que s’escull per votació popular, s’ha convertit ja en un premi que traspassa les fronteres de la revista que el convoca i que forma part de la ciutat.

Carles Estapé ha rebut el premi al Mataroní de l’Any 2017 en un acte que s’ha celebrat al Casal de la Nova Aliança. L’acte també ha reconegut als candidats d’aquesta edició, als que s’ha fet entrega d’un diploma acreditatiu.