×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Capgròs presenta exposició i prepara col•loquis electorals pels seus 35 anys

La revista Capgròs celebra els seus 35 anys d’història i ho fa amb un homenatge a les dones que han fet créixer la publicació. L’Espai Capgròs acull des del dijous 28 de març una exposició que rep per títol ‘Dones’ i que mostra l’estil, tècnica i tendència de 12 artistes mataronines i maresmenques.  Entre elles hi consten Rosa Codina, Marga March, Mònica Vilert o Marta Duran. Pere Pascual és el comissari de l’exposició que inclou un gran quadre d’Emília de Torres, una de les artistes més destacades de la ciutat de Mataró. Aquest és només el tret de sortida a la celebració del setmanari que, al llarg de la seva trajectòria i tal i com explica el seu director general, Mateu Ros, ha anat evolucionant tot i que segueix treballant per tenir un futur pròsper amb nous projectes. 

Al llarg d’aquest 2019 el setmanari aprofitarà la celebració per organitzar altres activitats. Una de les que està a punt de començar són els col•loquis sobre temes, que des de Capgròs, han considerat rellevants per la ciutat. Així doncs, sobre la taula es tractarà el comerç, l’economia i la promoció de ciutat i la seguretat i la convivència. Tres sessions que tindran lloc el 25 d’abril i el 2 i el 9 de maig a l’Ateneu de la Fundació Iluro. Temes que busquen generar debat però sobretot, i segons apunta el cap de redacció de Capgròs, Vern Bueno, solucions. 

La publicació difon 30 mil exemplars cada setmana i ja en porta 1.552 edicions. Capgròs ha apostat en els darrers anys per l’adaptació i transformació tant de format com de disseny de la revista i es pot trobar cada divendres als punts habituals com forneries, floristeries o tot tipus d’establiments i comerços de Mataró però també, d’alguns municipis de la comarca. 

Informa: M.Gómez