Cap de setmana d'activitats nàutiques amb la 8a Festa al Port

El port de Mataró ha estat de festa durant tot el cap de setmana. Un esdeveniment anual, ja consolidat, que arriba a la 8a edició. En total hi ha hagut una 15a d'empreses i entitats involucrades i gairebé unes 3.000 places gratuïtes per participar en tota mena d'atraccions. L'objectiu és el de donar a conèixer les activitats que es poden realitzar durant l'any al port i promocionar-lo com un dels principals recursos del front marítim de la ciutat.

La festa ha acollit una pila d'activitats nàutiques com Big Pàdel Surf, caiac, vela lleugera, golondrina o rem. També hi ha hagut una mostra nàutica, amb estands de les diferents empreses que hi ha representades al port, un mercat mariner artesanal i activitats infantils.Aquest any, com a novetat, hi ha hagut inflables remolcats a gran velocitat com la banana, l'airstream o el sofà a 4. Per la seva banda, l'Escola de Vela també ha ampliat la seva oferta amb propostes com el Windsurf o sortides en veler transatlàntic mini. 

La Festa al Port s'emmarca en el projecte "Mar en Valor", un dels projectes essencials per obrir la ciutat al mar, promocionar la cultura nàutica i el foment de l'economia blava.

Informa: J.Peñaranda