Can Civit ja és una zona de jocs infantils

Can Civit ja és una zona de jocs infantils

Finalitzades les obres d’urbanització de la zona verda Can Civit. Els treballs van acabar a finals de desembre i van servir per substituir l’antic edifici de Can Civit, a la ronda O’Donell, per una plaça de 975 metres quadrats amb una zona de jocs infantils. De fet, aquest espai lúdic ja es podia utilitzar des de feia unes setmanes, però faltava retirar un armari de subministrament elèctric. 

Recordem que els treballs van començar el passat mes de juny amb l’enderrocament de l’antic edifici de Pintures. A més de la zona de jocs infantils, que incorpora un tancat de fusta i un gronxador adaptat per a infants amb problemes de mobilitat, s’ha eixamplat la vorera de la zona. També s’han plantat més arbres, s’ha instal•lat nou enllumenat i col•locat papereres, bancs i una font.

Amb tot, les obres han costat prop de 114 mil euros, dels quals 100mil s’han finançat a través de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona. Els treballs han anat a càrrec de l’empresa Catalana d’Infraestructures i Serveis Associants SL.

Informa: S. Ruiz

Tags: