Bote per Sant Jordi: “Hem de defensar l’alegria, sense oblidar la dificultat”

“Hem de defensar l’alegria, sense oblidar la dificultat”. Així s’ha pronunciat l’alcalde de Mataró, David Bote, sobre aquesta diada atípica de Sant Jordi al programa El Mirador. Una Diada que Bote a qualificat de “diferent al que recordàvem” i que està vivint amb molta preocupació per la crisi sanitària i les conseqüències que se’n derivin. Durant l’entrevista, l’alcalde també ha reiterat que l’objectiu del consistori és que “ningú es quedi enrere” com a causa de la crisi econòmica que esta generant la pandèmia de coronavirus. Per mantenir viu l’esperit de Sant Jordi aquest 23 d’abril, també ha animat a la població a participar de les iniciatives impulsades tant per entitats com per la Direcció de Cultura sota el lema “Sant Jordi a prop teu”.  

Un Sant Jordi en què el consistori ha adaptat moltes de les activitats de la jornada a casa, ja sigui a través d’internet o als balcons. La regidora de Cultura, Maria José Pérez Carrasco, ha destacat també en una entrevista al Mirador que l’objectiu és aconseguir que la gent visqui aquesta Diada el “més real possible, encara que sigui virtualment” i que la ciutadania pogués accedir fàcilment a les activitats habituals que se celebren a Mataró per Sant Jordi. Una jornada en què la regidora de Cultura també ha volgut destacar la capacitat creativa de la ciutadania.

Aquest Sant Jordi també està sent diferent per tots els regidors de la ciutat perquè avui no poden fer de guies sobre l’Ajuntament per als més curiosos.

Informa: S.Ruiz