Balanç positiu del primer any de funcionament de l'edifici TCM6 dedicat a la salut

Imatge: Esther Cabrera durant l'entrevista al Mataró al Dia

L’Escola de Ciències de la Salut fa balanç del poc més d’un any que fa que van entrar a l’edifici TCM6. Consideren que són unes instal•lacions molt privilegiades amb equipaments molt pioners i molt competitius. Des del Tecnocampus creuen que pels més de 1.000 estudiants de l’àmbit de la salut, formar part d’aquestes instal•lacions, els fa sentir part d’un projecte innovador i això també és un repte pels professors i tot l’equip que forma part del campus universitari. 

La inserció laboral és una de les grans preocupacions dels estudiants. Si bé es cert que el Tecnocampus aposta fermament per la relació universitat-empresa, l’Escola de Ciències de la Salut no es queda endarrere en acostar-se els centres de salut i, per exemple en el Grau d’Infermeria, més del 80 per cent dels estudiants treballen al territori. 

Per l’Escola de Ciències de la Salut és important seguir consolidant els graus que ja ofereixen i consideren que cal mantenir la qualitat del servei i d’ensenyament. Tot i això posen el focus en seguir ampliant la formació permanent, continuada i específica, com són els màsters i els postgraus.

Informa: M. Gómez / C. Sánchez

Tags: