Avancen les obres del Triangle Molins

L’alcalde de Mataró, David Bote ha visitat les obres de millora de l’estacionament del Triangle Molins que està previst que finalitzin aquest mes de novembre.Al mes de desembre es traurà en concurs la segona fase del projecte, i es pretén tenir-ho enllestit durant el primer trimestre del 2018.

A finals d'agost l'Ajuntament de Mataró va començar les obres d'arranjament de la zona d'estacionament del denominat Triangle Molins, entre les rieres de Cirera i de Figuera Major i la ronda de Frederic Mistral. Els treballs d'aquest espai finalitzaran aquest mes, i per això l'alcalde, David Bote, i el regidor d'Espais Públics, Miquel Àngel Vadell, han visitat les obres de millora.

Fins al moment s'ha efectuat la desbrossada, l'anivellament i una millora dels terres del solar, evitant els sots de l'espai. També, s'han arranjat els talussos que delimiten el solar i serveixen com a corre can; Aigües de Mataró ha millorat la recollida d'aigües pluvials. En els dies vinents es farà una escala per millorar l'accés i, es canviarà l'enllumenat. Al mes de desembre es traurà en concurs la segona fase del projecte, i es pretén tenir-ho enllestit durant el primer trimestre del 2018.

A banda del projecte i a petició de veïns de la zona, l'Ajuntament te previst asfaltar els terrenys. De manera que les actuacions que es realitzen tindran en compte el possible desenvolupament urbanístic futur, com la quarta biblioteca de Mataró, "un bon emplaçament per la seva proximitat a la zona nord de la ciutat" segons Bote, "però que les circumstàncies econòmiques fan poc imminent la seva discussió".

Informa: Mar Mir