Augmenta la sol•licitud d’ajuts al lloguer a Mataró el 2019

S’incrementen en mes de 200, les famílies que demanen suport a l’Ajuntament per poder fer front al pagament del lloguer. L’Oficina Local d’Habitatge ha tramitat un total de 2.278 sol·licituds d’ajuts al lloguer en la campanya 2019.

L’import de la prestació és un mínim de 20€ i un màxim de 200€ mensualment. Per tenir accés a la prestació s’ha de complir una sèrie de requisits que varien segons la campanya. L’ajut al lloguer passa per a que l’immoble sigui la residència habitual i on s’estigui empadronat, no pagar un lloguer superior als 750 euros (fins a 900 si es tracta d’una família nombrosa), estar al corrent de pagaments i tenir pocs ingressos entre d’altres.  Fins al desembre no es coneixerà si els ajuts demanats han obtingut resolució favorable o no.

En la campanya de 2018, l’Oficina Local d’Habitatge va rebre un total de 2.082 sol·licituds. D’aquestes, 1.832 van ser favorables, i això va suposar una subvenció de 3,7 milions d’euros.

Els ajuts al lloguer són un servei gratuït de l’Ajuntament que compta també amb una part de subvenció de la Generalitat de Catalunya.

Informa: O.Deba