×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Arriba un nou curs dels serveis juvenils de Mataró marcat per la seguretat

Des del passat 1 d’octubre, Mataró Jove ha començat a oferir nous serveis i activitats per la joventut de la ciutat. D’entrada, els 4 Espais Joves de la capital maresmenca (dels barris de Cerdanyola, La Llàntia, Rocafonda-El Palau i Pla d’en Boet) ja han iniciat la programació per aquest primer trimestre. Les activitats que ofereixen estan destinades a joves d’entre 12 i 25 anys i, enguany, a causa de la Covid-19 per participar-hi s’haurà de fer una inscripció prèvia per regular l’aforament i s’haurà d’utilitzar la mascareta.

Entre les activitats que trobaran els joves hi ha un taller de fotodenúncia en el marc de la campanya del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, quatre projeccions del documental Les Resilients o la col·laboració en el projecte Joves orgullosament Diversxs, impulsat pel CIRD (Centre d’Informació i Recursos per a Dones). A més, també hi haurà tallers diversos de, per exemple, percussió, dansa, horticultura, escalada, joieria o crossfit, entre d’altres.

D’altra banda, s’ha decidit posar en funcionament sales d’estudi i d’ordinadors per aquells joves que necessitin estudiar o fer treballs en grup. L’horari serà de dimecres a divendres de 10 del matí a 1 del migdia. A les tardes, es mantindrà el projecte de Suport a l’estudi perquè diversos educadors/es puguin ajudar a fer deures, treballs i transmetre hàbits d’estudi a aquells que ho sol·licitin.

Pel que fa al programa Referent d’ocupació juvenil, aquest es consolida. Aquesta iniciativa pretén apropar els serveis i recursos necessaris a aquells joves que fan el pas de l’escola al món laboral. L’horari d’aquest servei serà els dimarts i dijous de 9 a 2 i caldrà demanar cita prèvia si es vol una atenció presencial. La resta de dies s’atendrà de forma telemàtica.  

Finalment, s’ha cregut oportú ampliar els horaris d’atenció de l’Oficina Jove del Maresme - Sidral situada al Centre Cívic Cabot i Barba. Així doncs, aquests seran de dimarts a dijous de 9 a 2 del migdia i de dilluns a dijous de 5 a 8 del vespre. Relacionat també amb l’Oficina Jove, el servei que ofereixen de Telecentre es preveu que es reobri en breu.

Informa: L.Sanmiquel