Arriba 'Machines', el nou documental del mes que proposa Clack

Nova projecció del documental del mes al Cafè de Mar. Aquesta vegada a la sessió de dimecres es podrà veure "Machines" que parla sobre l'explotació que pateixen els treballadors de les fàbriques tèxtils de l'Índia. Es tracta d'una coproducció entre l'Índia, Alemanya i Finlàndia, de 2016, durant la qual la càmera viatja pels passadissos d'aquest submón invisible, on humans i màquines són la mateixa cosa. De fet, el valor afegit del documental són les curtes converses que el director manté amb els treballadors durant els 75 minuts que dura la cinta.

Des de Clack, organitzadors de la iniciativa "Documental del mes" consideren que cada cop més està ressorgint el gènere. Un dels elements que ho demostra és que el programa Sense Ficció de Tv3 ocupa un lloc de prime time. Un gènere que ajuda a explicar històries reals que potser d'altra manera difícilment podríem conèixer, tal com detalla Cristina Moral de Clack.

El documental 'Machines' es podrà veure aquest dimecres dia 10 de gener a partir de dos quarts de 8 del vespre a la sala Polivalent del Cafè de Mar. el preu de l'entrada és de 3 euros, 1 euro amb descompte d'estudiant del Tecnocampus.

Informa: C.Sánchez