Arrestada, de nou, la dona que venia bitllets de l’ATM falsos i a meitat de preu

En aquesta ocasió la dona, detinguda ara fa dos mesos pel mateix delicte, comercialitzava els bitllets de transport amb el seu marit i els Mossos d’Esquadra els hi van intervenir més d’una vuitantena de targetes falsificades i 450 euros en efectiu.

Imatge: Mossos d'Esquadra

Els agents FURA dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts una dona de 54 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Sant Adrià del Besòs per vendre títols de transport integrat de l’ATM falsificats i a meitat de preu.

Aquesta persona, ja havia estat arrestada per aquest mateix succés ara fa dos mesos, el 15 de març. Llavors se li van intervenir 157 títols de l’ATM i després de passar a disposició del Jutjat d’instrucció, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Pel que fa a l’actuació d’aquest passat dimarts, el cos policial va detectar que aquesta mateixa dona tornava a vendre bitllets al barri de Cerdanyola, aquesta vegada, juntament amb el seu marit. Una vegada van comprovar que reincidia, els agents van arrestar els dos individus i els hi van requisar 450€ en efectiu, 19 targetes fraudulentes de l’ATM del tipus T-Casual i 3 del tipus Grup d’1 zona. A banda, també es va escorcollar el vehicle de la parella. A l’interior s’hi van trobar fins a 61 targetes més també de tipus T-Casual i 5 del tipus Grup d’1 zona.

Segons Mossos d'Esquadra, els dos detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró i han quedat en llibertat.

Informa: L.Sanmiquel