Arrenca la tercera temporada de Mataró Audiovisual

La tercera temporada de Mataró Audiovisual ha arrencat avui, dos de setembre. Programes com el Bon dia amb alegria, de Pep Andreu o El Mirador, de Cristina Salad, han iniciat aquest matí les emissions del nou curs. Amb ells, també tornen al seu horari i format habitual els diversos informatius de la casa, tant els informatius de ràdio com el Mataró al Dia de Mataró Televisió, com alguns dels programes que es realitzen des dels serveis informatius de Mataró Audiovisual, com el Carnet Esportiu i La Conversa. També el programa Diumenge Esports, que ahir ja va començar la seva temporada habitual. Tot en una temporada en què es vol seguir donant veu a la gent de Mataró i apostant per programes que es puguin emetre tant per ràdio com televisió, com El Pregoner, Poesia en viu o Capità Gingebre.

Una de les novetats d’aquesta temporada és també l’estrena d’un canal de Youtube. Allà s’hi poden visualitzar continguts creats per l’equip de Produccions de Mataró Audiovisual exclusivament per aquesta finestra, com per exemple el programa “Xerrem de Les Santes”. Una finestra que, de fet, es va estrenar per Santes amb molt bona acollida. 

A més, aquesta temporada des de Mataró Audiovisual es realitzarà l’informatiu migdia dels caps de setmana de La Xarxa. Conduït per Guillem Lira i Laia Mulà, el Notícies en Xarxa s’emetrà cada dissabte i cada diumenge de 14h a 15h.

 

Informa: S.Ruiz/ M.Torres