Arrenca el Nadal a Mataró amb l’encesa de llums als carrers

L’Ajuntament ha optat per donar el tret de sortida al Nadal de forma virtual amb en Tempus com a protagonista

Imatge: Marta Gómez
Arrenca el Nadal a Mataró amb l’encesa de llums als carrers

Coincidint amb la inauguració oficial de la Fira de Nadal cada any el consistori aprofitava per encendre els llums i donar el tret de sortida als dies nadalencs de la ciutat. Com ha passat amb la resta del calendari mataroní, el coronavirus ha impedit fer-ho com cada any i per això l’Ajuntament ha optat per arrencar el Nadal de forma virtual i amb en Tempus com a protagonista.

Aquest dimarts al vespre, doncs, l’alcalde de Mataró, David Bote, el regidor de Cultura, Xesco Gomar, la regidora adjunta a cultura, Maria José Pérez Carrasco i la regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, han entregat la clau de la ciutat a en Tempus. Recordem que en Tempus és qui controla el temps dels Reis d’Orient i els ajuda en la nit més màgica de l’any. Un personatge que aquesta vegada ha arribat més d’hora a Mataró, precisament per ajudar en la logística de la ciutat en aquests pròxims dies. Tots quatre han encès els llums i han donat així la benvinguda al Nadal en un acte que s’ha pogut seguir en directe per Mataró Audiovisual i pel web de l’Ajuntament.

Unes setmanes nadalenques que des de l’Ajuntament volen que serveixi per impulsar l’activitat comercial a Mataró. És per això que, tal com va avançar ahir la regidora de Promoció de Ciutat, Núria Moreno, s’ha previst, entre altres mesures, la gratuïtat de 30 minuts d’estacionament en els pàrquings de PUMSA en estades superiors a 1 hora i la intensificació de les mesures de control d’accés de vehicles al centre de la ciutat.  

Informa: M.Gómez