Arenys de Munt estudia personar-se en l'assassinat del jove arenyenc a Susqueda

Susqueda

Arenys de Munt estudia personar-se com a acusació popular en relació de l’assassinat del jove arenyenc assassinat al pantà de Susqueda el passat mes d’agost juntament amb la seva parella. Un comunicat que arriba després que ahir els Mossos d’Esquadra detinguessin a Jordi Magentí, pressumpte autor de l’assassinat d’en Marc i la Paula. 

Aquest matí els Mossos d’Esquadra han reprès els escorcolls a la casa de la mare de Magentí. Ahir agents del cos policial i la comissió judicial ja van estar escorcollant el domicili amb la presència de l’acusat. Els Mossos d’Esquadra també van detenir, a Salt, el fill del detingut per la seva presumpte relació amb l’homicidi. Tot i les indagacions dels Mossos d’Esquadra, la mare de Magentí assegura que el seu fill és innocent ja que va estar amb ella el dia que es va produir el doble assassinat a Susqueda.

Tot i no confirmar la majoria de detalls publicats pels mitjans de comunicació, el cap de la Divisió d’Investigació Criminal de los Mossos d'Esquadra, Antonio Rodríguez, assegura que no tenen cap dubte que el detingut sigui l’autor del doble crim.

Informa: S.Ruiz/ A.Gual/ O.Debat