Apropar la tecnologia a la ciutadania, objectiu de la Mobile Week a Mataró

El Tecnocampus acull diferents activitats entre el 5 i l’11 de juliol

Amb la voluntat d’apropar la tecnologia a tots els ciutadans, la Mobile Week torna a Mataró entre els dies 5 i 11 de juliol. Ho fa amb diferents activitats gratuïtes que es podran seguir en format presencial però també virtual. Aquesta tercera edició de la Mobile Week, organitzada a través del Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, arriba a la capital del Maresme amb l’objectiu de posar sobre la taula les tecnologies com a solució als reptes generats per les crisis.

A Mataró es donarà el tret de sortida a la Mobile Week el dia 5 de juliol a les sis de la tarda amb la sessió “Com la tecnologia transformarà el món post-Covid”, amb la presència de diferents representants del món empresarial i universitari.

La resta d’activitats programades està previst que girin entorn de les habilitats professionals digitals per conèixer què demana el mercat, a la protecció de la privacitat i les dades a internet i al paper que té la tecnologia durant les crisis. Unes activitats que es dedicaran a un públic adult, sènior, jove o població en general, en funció de la sessió.

L’Ajuntament i el Tecnocampus són els organitzadors de les activitats a la ciutat, però també hi ha entitats que col·laboren en la celebració de la Mobile Week a Mataró com ara Eurecat, la Cambra de Comerç de Barcelona, la FAGEM, el CSdM, la Fundació Salut, Everis, Gentic, PIMEC i Dona’t un impuls.

Informa: M.Gómez