Aparatós accident a la cruïlla entre els carrers Iluro i Llauder

Un cotxe baixava pel carrer Iluro i ha xocat contra un altre vehicle que s’hauria saltat l’stop del carrer Llauder aquest dimarts a la tarda. Tot i l’espectacularitat de la topada, no hi ha hagut ferits.

Aquest dimarts a la tarda s’ha produït un aparatós accident al centre de Mataró, a la cruïlla entre els carrers Iluro i Llauder. Un vehicle que baixava pel carrer Iluro ha xocat contra un altre que s’hauria saltat l’stop de la cruïlla amb el carrer Llauder. Aquest segon cotxe ha quedat pràcticament bolcat i, de fet, ha acabat recolzat a dues rodes en un tercer vehicle que s’hauria vist implicat, de rebot, a l’incident. El conductor del cotxe inclinat ha pogut sortir ràpidament del vehicle per una finestra que s’ha trencat en l’impacte. Tot i l’espectacularitat de l’accident, ningú ha resultat ferit.

La topada ha aplegat un bon grup de curiosos que s’han apropat a la zona en sentir la col·lisió. També s’hi ha aproximat la Policia Local la qual ha practicat proves d’alcoholèmia als dos conductors implicats. Unes proves que han resultat negatives. A més, el conductor que no ha respectat la senyal d'stop ha estat denunciat.