Ampliat el termini d’inscripció per obtenir l’Ajut Pepa Maca

Fins el proper 1 de setembre. Aquesta és la nova data per presentar les inscripcions per obtenir l’Ajut Pepa Maca que atorga Coop Maresme. En un principi el termini s’esgotava el diumenge 25 d’agost però des de l’organització han anunciat a través de les xarxes socials que l’ampliaven una setmana més, fins l’1 de setembre. L’Ajut vol fomentar la creació de noves cooperatives compromeses amb la transformació social i en la promoció de l’Economia Social i Solidària a la comarca i ajudar-les, també, en tot el seu procés de constitució.

L’Ajut Pepa Maca contempla  una dotació de 3 mil euros que se sumen a una oferta formativa i d’acompanyament per a la constitució de la cooperativa. Com a novetat d’enguany també es valoraran Treballs de Recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius.

La resolució del projecte guanyador i de la menció dels treballs es durà a terme durant les properes setmanes i es lliuraran en la segona edició de la Nit del Cooperativisme que tindrà lloc el dimecres 25 de setembre.

Informa: M.Gómez