Alta participació i col·laboració a la Festa Major de Les Santes-Escorxador

Del divendres 30 d'agost al diumenge 1 de setembre s'ha celebrat la Festa Major del barri de Les Santes - Escorxador. Divendres es va dur a terme el Correfoc amb els Diables de la Llàntia i Godrac. A l'endemà dissabte, Can Gassol va acollir tots els actes, a excepció del torneig de petanca, com la zumba, les havaneres, el pregó, el sopar de germanor i la disco mòbil.
Tot un seguit d'activitats per a tots els públics, que va aplegar a veïns del barri i mataronins d'altres zones de la ciutat. Des de l'Associació de Veïns Les Santes - Escorxador asseguren que s'intenta renovar la festa cada any amb activitats noves, com la festa de l'escuma d'enguany per fer arribar la festa a tothom.  

Diumenge, últim dia de la festa major, van tenir lloc les matinades a les 9 del matí, les activitats pels més petits com els inflables i jocs gegants, la festa de l'escuma i la xeringada es van celebrar al migdia, així com el taller de swing. Més tard es va fer el dinar popular al Bar l'Escoxador, la cercavila de gegants i la festa va acabar amb l'actuació de flamenc de Gotas de Rocio. 

Aquest any l'Associació de Veïns del barri s'ha vist sorpresa per l'alta participació i col·laboració i s'han mostrat molt agraïts. 

Informa: L.Fernández / C.Mora