"Alimenta el teu negoci" celebra la seva 5a edició amb un èxit de participació

Gairebé un centenar d’empresàries han assistit aquest divendres a la cinquena edició de la jornada “Alimenta el teu negoci” que organitza l’associació Dona’t un Impuls i que ha tingut lloc al TecnoCampus.  Una edició que aquest any ha portat com a lema “Challenge Dona’t”. Sota aquest concepte, s’ha organitzat un matí amb diverses ponències, taules rodones i tallers enfocats als canvis que s’estan produint a tots els nivells de la societat, principalment en el món econòmic. És per això que segons explica la presidenta de Dona’t un Impuls, Anna de Quirós, han organitzat una jornada per donar eines a la vuitantena de sòcies que conformen l’entitat sobre com afrontar aquest moment de canvi.

Igual que l’entitat va celebrar fa uns mesos el seu cinquè aniversari, aquest divendres se celebrava la cinquena edició de la jornada. Cinc anys que segons de Quirós han estat molt positius sobretot perquè des del primer moment “Alimenta el teu negoci” ha estat un èxit de participació.

A més de la presidenta de l’entitat, la cinquena edició d’”Alimenta el teu negoci” l’han inaugurat la regidora de Promoció de Ciutat de Mataró Núria Moreno i la presidenta de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona Eva Menor. Entre les diverses ponents de la jornada hi ha hagut l’escriptora i consultora estratègica de Capital Humà i Digitalització Eva Collado.

Informa: S.Ruiz