Aigües de Mataró renova la xarxa del carrer Mossèn Ramon Fornells

Aigües de Mataró està realitzant la renovació de la xarxa d’abastament del carrer de Mossèn Ramon Fornell, al centre de la ciutat. Aquests dies s’estan instal·lant 155 metres de noves canonades de foneria en la vorera de nombres parells, concretament en el tram comprès entre el número 20 fins a la plaça d’Espanya.

S’espera que les obres durin quatre setmanes i, per minimitzar l’impacte en el servei, Aigües de Mataró instal·larà canonades provisionals per mantenir l’abastament d’aigua als abonats mentre es retirin els elements de la xarxa actual. Unes obres que només afectaran la circulació de vehicles de manera puntual. L’obra civil l’està duent a terme l’empresa AVIC SL per un import de gairebé 30mil euros i l’obra mecànica, que realitza Aigües de Mataró, té un cost total de poc més de 47mil euros.

Uns treballs de millora de la xarxa d’abastament que coicideixen amb el nou asfaltat d’alguns carrers, l’adaptació de passos de vianants o l’ampliació de voreres. L’Ajuntament de Mataró està duent a terme aquestes obres de renovació de calçades a 17 carrers de la ciutat, entre els que destaquen la Plaça Espanya o la Ronda de la República.

Informa: M.Rodríguez