Agressió amb destral a un bar de Cerdanyola

Violent succés ahir al matí al barri de Cerdanyola. Poc després de les 10h del matí, efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local van actuar davant la greu agressió ocorreguda dins del bar València, ubicat al carrer homònim, quan un individu va atacar, amb una destral, a un dels clients i a la propietària de l’establiment. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van trobar a un home amb una ferida sagnant al cap i una altra al braç i la mà. Dues ferides que, segons fonts policials, eren compatible amb les que provocaria una arma blanca de les característiques d’una destral. Els Mossos van iniciar una investigació i la recerca de l’atacant , a qui van localitzar a l’hospital de Mataró, on era també tractat per ferides d’arma blanca. Els agents el van detenir i roman ara a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mataró, a l’espera de passar a disposició judicial. Malgrat els fets, a hores d’ara no s’ha interposat cap denúncia i continuen investigant les causes que van originar aquest succés.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de Mataró han assegurat que s’incrementarà i es reforçarà la presència policial per intentar evitar altres episodis d’aquestes característiques. Aquestes mateixes fonts, han reconegut que es fa seguiment d’aquest establiment sobre el que pesen diverses queixes veïnals per sorolls i molèsties, així com per un presumpte consum de drogues al seu interior. Un local que funciona sense tenir una llicència d’activitat en vigor. De fet, l’Ajuntament manté oberts dos expedients per infraccions d’aquest establiment: un per la falta de llicència d’activitat i un altre per posar una terrassa a l’exterior sense permís. Un cop conclosa la investigació dels expedients el local podria acabar clausurat.

Segons l’Ajuntament investiga, en matèria de llicències, a una desena de bars considerats “conflictius” a la ciutat. Un d’ells és aquest on ahir es va produir aquesta agressió.

Informa: Cristina Salad