Afectacions de trànsit als carrers de Mataró pel pas de la Cavalcada

Imatge: Ajuntament de Mataró

Es faran talls de circulació progressius en els carrers afectats pel recorregut tradicional de la Cavalcada segons vagi avançant la mateixa. A partir de les 5 de la tarda, també es tallarà la circulació al carrer de la Coma i la Muralla dels Genovesos, al carrer de Sant Josep, la Muralla del Tigre i La Riera. Hi haurà afectacions al servei de Mataró Bus, autobusos interurbans, taxis, aparcaments públics i a l’aparcament en superfície segons avanci la rua.

Un cop finalitzada la cavalcada, el recorregut de tornada als magatzems municipals està previst per la Riera, seguint per Plaça d’Espanya, fins a riera de Can Soler. També, s’ha de tenir en compte que algunes carrosses d’entitats sortiran pel carrer d’Argentona.

D’altra banda, també hi haurà afectacions en els serveis de mobilitat. A partir de les 5 de la tarda, la parada de taxis de la Plaça Santa Anna quedarà anul·lada. I es recomana buscar itineraris alternatius tant de Taxi com del Mataró Bus evitant la circulació pel recorregut o creuant aquest, ja que les retencions poden ser de una hora aproximadament. El bus direcció a Barcelona, l’Express 11.1, només té parada a Camí Ral a la porta Laietana i a Barcelona a la plaça Tetuan.

D’altra banda queda prohibit estacionar a diversos aparcaments de la ciutat i queda inhabilitat l’accés als aparcaments per on circuli la cavalcada.

Tags: