Afectacions de trànsit als carrers de Mataró pel pas de la Cavalcada

Imatge: Ajuntament de Mataró
Afectacions de trànsit als carrers de Mataró pel pas de la Cavalcada

Es faran talls de circulació progressius en els carrers afectats pel recorregut tradicional de la Cavalcada segons vagi avançant la mateixa. A partir de les 5 de la tarda, també es tallarà la circulació al carrer de la Coma i la Muralla dels Genovesos, al carrer de Sant Josep, la Muralla del Tigre i La Riera. Hi haurà afectacions al servei de Mataró Bus, autobusos interurbans, taxis, aparcaments públics i a l’aparcament en superfície segons avanci la rua.

Un cop finalitzada la cavalcada, el recorregut de tornada als magatzems municipals està previst per la Riera, seguint per Plaça d’Espanya, fins a riera de Can Soler. També, s’ha de tenir en compte que algunes carrosses d’entitats sortiran pel carrer d’Argentona.

D’altra banda, també hi haurà afectacions en els serveis de mobilitat. A partir de les 5 de la tarda, la parada de taxis de la Plaça Santa Anna quedarà anul·lada. I es recomana buscar itineraris alternatius tant de Taxi com del Mataró Bus evitant la circulació pel recorregut o creuant aquest, ja que les retencions poden ser de una hora aproximadament. El bus direcció a Barcelona, l’Express 11.1, només té parada a Camí Ral a la porta Laietana i a Barcelona a la plaça Tetuan.

D’altra banda queda prohibit estacionar a diversos aparcaments de la ciutat i queda inhabilitat l’accés als aparcaments per on circuli la cavalcada.

Tags: