Actuacions policials durant l'estat d'alarma

Prop d'un miler de mascaretes i de 3 mil guants, és el material sanitari que avui la Policia Local ha intervingut abans de ser venut a un preu abusiu.
L'actuació ha tingut lloc aquest matí, passades les 10, quan una unitat policial ha observat que s'estaven venent mascaretes i guants a preus elevats en un establiment comercial de l'avinguda del Perú.
Les mascaretes, de diferents tipus, es venien a 10 € el paquet de 3 (les més senzilles) i 10 € les de major protecció. En el cas dels guants, es posaven a la venda per 10 € la caixa de 100 unitats. El titular de l'establiment no ha acreditat la procedència del material sanitari.
La Policia Local ha aixecat acta administrativa contra el titular de l'establiment i la persona que conduïa la furgoneta, una acta que es trasllada a la Delegació del Govern perquè determini sobre el resultat de la presumpta infracció, amb relació a les restriccions de comercialització i distribució de material sanitari establertes per l'Estat amb motiu de l'estat d'alarma pel coronavirus.
El material intervingut, que inicialment sembla correctament envasat, es posarà a disposició dels serveis sanitaris.

Per altra banda Mossos d'Esquadra han donat a conèixer avui per Xarxes Socials que van intervenir en una festa que es va fer en una antiga fàbrica a Mataró, i van denunciar els assistents per trencar el confinament i per resistència i desobediència.