Activitats per a grans i petits a la 7a edició de la Festa al Port

La Festa al Port arriba a la seva 7ena edició amb novetats per a tots els gustos. Una cita que pretén convertir en pol d’activitat aquest punt de la ciutat. Des de Promoció de Ciutat s’han previst més de 2500 places gratuïtes per participar a les activitats relacionades que van des de rem, vela lleugera, visites a les instal·lacions de Varador 2000, passant per golondrines fins a una demostració de salvament marítim de Creu Roja. Algunes de les novetats del programa d’activitats d’aquest any son el pàdel surf –ioga i les visites a l’alguer de Mataró, a més de la possibilitat de fer submarinisme  als entorns.

Una Festa al Port que a més aquest any coincideix amb la Maresmar, organitzada per Varador 2000. Dijous 7 i divendres 8 de juny alguns dels vaixells històrics i centenaris es podran visitar al varador de Mataró Marina Barcelona, al Port de Mataró. La flota estarà encapçalada pel Santa Eulàlia –buc insígnia del Museu Marítim de Barcelona- i el Sirius, que aquest any compleixen 100 anys i encara naveguen. Una altra de les atraccions de Maresmar serà un vaixell pirata per als més petits que s’instal·larà al Port de Mataró, i on els infants podran fer simulacions d’abordatges, enfilar-se a les veles, i gaudir d’una tirolina de 20 metres.

També en el marc de la Festa al Port s’ha organitzat un mercat mariner amb productes de gastronomia i artesania. La majoria de les activitats són amb inscripció prèvia fins a esgotar places. Les inscripcions es poden fer a través del web www.vineamataro.cat, a través del telèfon d’atenció ciutadana 010.

 

Informa: C.Sánchez