Activitat aquàtica canina a benefici del projecte Vincles de l’SPAM 

Acord de col·laboració entre la Protectora d'animals de Mataró i l'Aquapark caní "Perros al Agua". Tots els diners que es recaptin durant el cap de setmana d'inauguració de la temporada aniran a parar a mans del Projecte "Vincles". Un projecte impulsat per la protectora, que té per objectiu recuperar la confiança dels animals maltractats, per tal que puguin superar les seves pors i incrementar per tan, la possibilitat de que siguin adoptats. El projecte va néixer fa poc més d'un any, davant la creixent quantitat d'animals amb problemes de comportament que viuen als centres d'acollida. Un porgrama adreçat a gossos, gats i fins i tot èquids.

Una situació que afecta a molts dels gossos que viuen en a la protectora. Entre ells els gpp, uns gossos especialment sensibles a l'abandonament. Actualment al refugi de Cal Pilé hi han uns seixanta gats i una setantena de gossos. D'aquests, el 40% aproximadament són gossos de races considerades potencialment perilloses, o creuament d'aquestes. Una situació que dificulta la gestió d'aquest tipus de refugis, ja que la dificultat que tenen aquests gossos per adaptar-se, fa que moltes vegades hagin d'acabar sols en una gàbia.

En aquest sentit i com a part de l'adaptació d'aquests animals, la protectora ha llogat uns nous terrenys a l'Ametlla, en un entorn més forestal, on hi traslladen alguns d'aquests animals més estressats, per mirar d'aconseguir una rehabilitació més ràpida.

Informa: A.Gual