Activat el Pla d'Actuació Municipal pel fort vent i el protocol pel fred

L'Ajuntament activa els protocols del DUPROCIM i demana molta precaució

Activat el Pla d'Actuació Municipal pel fort vent i el protocol pel fred

L’Ajuntament de Mataró ha activat pel vent i en fase d’alerta el Pla d’Actuació Municipal. També ho ha fet amb el protocol per baixes temperatures.

Tots dos plans inclosos al Document Únic de Protecció Civil de Mataró. Des del consistori han demanat a la ciutadania molta precaució, especialment durant els desplaçaments pel fort vent entre les sis de la matinada de demà i fins a les 12 del migdia de diumenge. Alerten de possibles incidències com caiguda d’arbrat o elements del mobiliari urbà i demanen tancar portes, finestres i tendals i retirar testos o objectes de balcons i terrasses.

Pel que fa a les baixes temperatures demanen a la població estar atents de familiars o veïns que es trobin en situació de vulnerabilitat com gent gran, nadons o infants i, especialment, persones amb problemes respiratoris. A més l’Ajuntament ha assegurat que en aquesta ocasió no caldrà habilitat l’alberg municipal de Can Soleret  per atendre persones sense sostre, ja que se les atén al Centre Cívic Espai Gatassa.

 

Informa: M. Gómez

Tags: