Acord pel tancament del prostíbul il·legal del Carrer Sant Agustí

Entre ahir i avui s'ha buidat el domicili, s'ha canviat el pany i el propietari hi ha instal•lat una alarma

Tancat el prostíbul il•legal de carrer Sant Agustí. Segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, els propietaris de l’immoble i els llogaters han arribat a un acord per rescindir el contracte de lloguer de l’habitatge. De fet, entre ahir i avui s’ha buidat el domicili, s’ha canviat el pany  i el propietari ha instal·lat una alarma. Un acord que va avançar al Ple de setembre la regidora de Seguretat Pública Anna Villarreal i que ha sigut fruït de la mediació que han realitzat agents de la Policia Local entre les parts.

Segons Villarreal, el cos policial mataroní va rebre la primera queixa sobre l’existència d’aquest prostíbul il·legal l’1 de setembre a través de la bústia ciutadana. A partir d’aquell moment van començar a treballar amb les diferents parts implicades fins aconseguir la resolució del conflicte. D’altra banda, ha assegurat que a hores d’ara aquesta situació no s’està produint a altres punts de la ciutat.

A través de xarxes socials, els veïns del carrer Sant Agustí han mostrat la seva satisfacció per la “ràpida resolució del conflicte”.  Agraeixen la tasca realitzada per la Policia Local i el suport veïnal, polític, especialment d’ERC i Junts per Mataró, i mediàtic que han rebut.

 

Informa: S.Ruiz/ O.Debat