Acord entre el Tecnocampus i la Cambra de Comerç

Foto: Mataró Audiovisual

Sumar forces entre el Tecnocampus i la Cambra de Comerç de Barcelona per millorar la formació i la qualificació professional. Amb aquest objectiu, ahir el president de la Cambra, Joan Canadell, i el director del Tecnocampus, Josep Lluís Checa, es van reunir per establir sinergies entre les dues institucions. Segons Canadell, un dels àmbits en què Catalunya necessita actuar amb més celeritat és el món digital. Un àmbit en què abans de la Covid-19 ja hi havia una alta demanda de professional. A causa de la pandèmia, segons el president de la Cambra de Comerç, aquesta demanda ha crescut encara més. És precisament en aquest sector on la Cambra i el Tecnocampus volen començar a col·laborar, tot i que de moment no tenen definit cap projecte en concret.

Si el sector digital és dels que està creixent més arran de la pandèmia, el que està patint més és el sector turístic. Tot i que des de la Cambra de Comerç de Barcelona encara no disposen de dades per quantificar la campanya d’estiu al Maresme, Canadell tem que haurà estat molt complicada, sobretot al nord de la comarca. En aquest sentit, un dels objectius de la Cambra, no només pel Maresme sino per tota Catalunya, és reconvertir el sector turístic per atreure més visitants de proximitat i no dependre tant del turisme exterior.

Després de la trobada, Canadell, acompanyat pel director del Tecnocampus, va visitar les instal·lacions de l’empresa de logística Bytemaster, ubicada al parc empresarial mataroní.

Informa: S.Ruiz