Acció de suport de Teixit de dones a les que pateixen violència masclista en el confinament

Teixit de dones impulsa una campanya de suport a les dones que pateixen violència masclista durant el confinament. Es tracta d'una iniciativa a les xarxes socials que pretén que tothom qui vulgui comparteixi una foto amb un cartell on es llegeix "Que les mascaretes no apaguin la nostra veu". Una mostra de suport a la campanya impulsada pel CIRD, el Centre d'Informació i Recursos per les Dones de Mataró, i de l'Institut Català de les Dones, que sota l'etiqueta #NoEstàsSola, donen atenció ininterrompuda a les víctimes de violència masclista. Teixit de dones recopilarà totes les imatges amb aquest cartell i muntarà un vídeo que es podrà veure a internet a partir del dia 25 d'abril, coincidint amb el dia que mensualment l'entitat organitza una acció de rebuig a les violències masclistes.

Teixit de dones organitza el 25 de cada mes una concentració davant de l'Ajuntament en rebuig a la violència masclista. Amb el confinament, aquesta acció és impossible de portar a terme. És per això que l'entitat aprofita els recursos de les xarxes socials per continuar mostrant el seu suport a les dones víctimes d'aquestes violències. A més, volen posar en relleu la gravetat de la situació en confinament, quan aquestes dones i infants es veuen obligats a conviure 24 hores amb els seus agressors i tenen menys oportunitats de denunciar o escapar d'aquestes agressions.

Les persones que vulguin compartir les seves imatges i fer-les arribar a Teixit de dones, poden fer-ho fins el dilluns 20 d'abril. Serà el dia 25 d'aquest mateix mes quan l'entitat farà públic un vídeo de recull amb totes les imatges i un record a les víctimes mortals de la violència masclista.

Informa: C.Sánchez