Acabades les obres de millora al sector Sorrall

Finalitzades les obres de millora dels accessos a Mataró al sector del Sorrall. Uns treballs que han estat dividits en dues fases. La primera ha consistit en urbanitzar el nou vial  l’inici del terme municipal i la rotonda que uneix l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i les rondes de Bellavista i de Josep Tarradelles i la construcció d’una nova rotonda que enllaça amb la carretera d’Argentona. La segona fase dels treballs ha estat la creació d’un vial que connecta la nova rotonda amb la que va construir la Generalitat a l’alçada de la C-60 per millorar els accessos a la C-32. Una zona que aquest matí ha visitat l’alcalde de Mataró, David Bote, juntament amb el president de PUMSA, Juan Carlos Jerez, i el president del Consell Territorial de Cerdanyola, Miquel Àngel Vadell. Durant aquesta visita, l’alcalde ha destacat que aquestes obres ajuden a millorar la connectivitat de l’entrada del barri de Cerdanyola.

Tot i que el gruix de les obres d’urbanització de la zona ha finalitzat, ara queda pendent que es desdoblin els dos nous vials i passin a tenir dos carrils per sentit. També està pendent el desenvolupament del sector, que anirà destinat a usos terciaris i comercials. 

Les obres han estat adjudicades per PUMSA a les empreses Construccions Deumal, encarregada de la primera fase, i Rogasa, que s’ha ocupat de la segona fase. En total, han tingut un cost de 770 mil euros, finançades en part per la Diputació de Barcelona amb un import de 470 mil euros.

Informa: S. Ruiz / S. Mesa