Aïda Cunill, de l’Escola Pia Santa Anna, tercera millor nota a les PAU

Fotografia: Mataró Audiovisual

L’alumne de l’Escola Pia Aïda Cunill obté la tercera millor nota de selectivitat de tot Catalunya. Les PAU es van fer els passats dies 12, 13 i 14 de juny i aquest dimecres 26 de juny es van fer públics els resultats dels 33.944 alumnes que s’hi van presentar. Entre ells, l’Aïda Cunill, estudiant de l’Escola Pia Santa Anna, ha aconseguit situar-se com a tercera millor nota de Catalunya amb un 9,7. Empata amb aquesta tercera millor nota amb dos alumnes més de Barcelona, mentre que la millor nota de tota la Selectivitat l’ha tret un alumne de l’Institut Antoni Torroja, a Cervera, amb un 9,90.

Encara sense acabar d’assumir que ha tret una de les millors notes de Catalunya, Aïda Cunill es mostra orgullosa per aconseguir la nota que necessitava per accedir a la carrera de Matemàtiques.

Dues setmanes després de fer la Selectivitat, assegura que el més important a l’hora de preparar-la és constància, voluntat, esforç i no esperar a l’últim dia per posar-se a estudiar.

Aïda Cunill és una de les 406 noies de 693 estudiants que rebran la distinció que dóna el Govern català als estudiants amb una nota igual o superior al 9 a la fase general.

Segons la secretaria d’Universitats i de Recerca de la Generalitat de Catalunya, més del 96% dels estudiants que s’han presentat a les proves les han aprovat.

 

Informa: A.Pérez-Vico