9 detinguts en una operació contra una banda vinculada a un segrest

Al dispositiu hi ha participat 200 agents dels Mossos d’Esquadra i s’han fet 10 entrades en municipis del Barcelonès, el Maresme i el Vallès Oriental.

Fotografia: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts fins a 9 persones en el marc d’un operatiu contra una organització criminal relacionada amb un segrest i altres delictes violents. El dispositiu ha començat de matinada i ha requerit 10 escorcolls en poblacions del Barcelonès, Maresme i Vallès Oriental. Els municipis on s’han produït aquests escorcolls han estat Mataró, Argentona, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Hospitalet de Llobregat i Llinars del Vallès. La policia catalana dona per acabada l’actuació i no es preveuen noves detencions.

El dispositiu policial ha comptat amb la participació de diferents divisions del cos. Així doncs, han intervingut a l’operatiu la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), el Grup Especial d’Intervenció (GEI), l’Àrea de Brigada Mòbil (BRIMO), l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i la Unitat Canina. En total, a l’operatiu hi ha participat 200 efectius de la policia catalana.