×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

87.745 mataronins podran votar a les eleccions municipals i europees

Aquest diumenge, 26 de maig, 87.745 habitants de Mataró són convocats a exercir el seu dret a vot per triar els 27 representants polítics a l’Ajuntament i els eurodiputats i eurodiputades al Parlament Europeu.

A la ciutat hi haurà 116 meses distribuïdes en 31 edificis o col·legis electorals diferents i es podrà votar de 9h a 20h sense interrupció al migdia. A més, la Creu Roja i l’Ajuntament oferiran un servei d’acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda.

Des de les primeres eleccions municipals de l’any 1979, la mitjana de participació en les eleccions municipals ha estat d’un 59,46%, amb un màxim de participació del 70% en els comicis de 1983. Enguany s’ha activat un sistema perquè els ciutadans puguin veure, a mesura que avança l’escrutini, el nombre de regidors de cada formació que conformarà el nou govern. Aquesta informació, i també els resultats finals, es podran veure en una pantalla instal·lada al vestíbul de l’Ajuntament.

Durant la jornada electoral d’aquest 26 de maig estaran obertes 4 oficines d’atenció al públic on s’atendran consultes sobre el cens. Seran al Centre, al Pla d’en Boet, a Rocafonda i a Cerdanyola. També es podrà obtenir informació trucant al telèfon 010 i al web mataro.cat

Informa: L.Barroso