67 joves participen a una nova edició del Projecte Singulars

El Projecte Singulars va posar punt i final ahir amb un acte de cloenda celebrat a la Biblioteca Antoni Comas. Aquesta iniciativa fomenta que els joves d’entre 16 i 29 anys que es troben en situació de desocupació retornin als estudis o bé puguin entrar al mercat laboral. En aquesta edició un total de 67 joves han entrat en el projecte. D’aquests, 35 han trobat feina i 25 han reprès els estudis. Tots ells, a més, han pogut gaudir d’un període de pràctiques en 35 empreses involucrades amb el programa.

Els participants d’aquest projecte coincideixen en afirmar que l’experiència ha estat molt gratificant i que els ha aportat allò que buscaven: o bé començar uns estudis que els hi permetin encaminar la seva carrera professional o bé fer-se un forat al mercat laboral.

L’evolució d’aquesta iniciativa és molt positiva. Hi ha molts joves que es troben a la recerca d’una primer oportunitat gràcies a aquest programa la troben. Per la propera edició, els interessats que vulguin apuntar-s’hi tan sols han de dirigir-se al Servei d’Ocupació de Mataró, concretament, al Servei Jove d’Ocupació ubicat a Centre Cívic Cabot i Barba.

Informa: L.Sanmiquel